برای استفاده از ظروف مسی برای اولین بار، کافی است یک لیوان شیر داخل ظرف بجوشانید که ضدعفونی شود و آلودگی هایی که در کارگاه در هنگام ساخت بر روی ظرف نشسته از بین برود همچنین باعث میشود بدنه مسی آن دیرتر سیاه شود. شیر باعث می‌شود که ظرفتان ضدعفونی شده و از سیاه شدن زودهنگام آن نیز جلوگیری می‌کند یادتان باشد که همیشه در هنگام آشپزی با ظروف مسی برای منتقل نشدن حرارت زیاد از شعله پایین گاز، از شعله پخش کن استفاده کنید.

مس بهترین رسانای حرارت است و بسیار سریع و یکنواخت داغ می‌شود و ازجمله ظروفی است که سبب تخریب و آسیب به روغن‌های مصرفی درون آن می‌شود، بنابراین هنگام استفاده از این ظروف بهتر است از حرارت کم و متوسط استفاده شود.

برای اینکه حرارت زیاد به قابلمه مسی منتقل نشود میتوانید بر روی شعله گاز، شعله پخش کن قرار دهید.

تشخیص ظروف مسی اصل

تشخیص ظروف مسی تقلبی راحت است، بدنه قرمز رنگ ظروف مسی جلا و شفافیت خاصی دارد و رنگ آن مات نیست و داخل آن با روکش سفید رنگی از جنس قلع پوشانده شده که بتوانید برای پخت غذا از آن استفاده نمایید.

فواید ظروف مسی

روکش قلع داخل ظرف مسی هیچ ماده شیمیایی را وارد غذا نمیکند و مانند روکش های تفلون برای سلامتی مضر نیست و خطری ندارد فقط باید در زمان شستشو دقت شود که قلع داخل آن از بین نرود و در صورت از بین رفتن به مسگری ها مراجعه کنید.

استفاده از ظروف مسی برای اولین بار

روش استفاده از ظرف مسی برای اولین بار

هنگامی که برای اولین بار می خواهید از ظرف مسی استفاده کنید مانند استفاده از ظروف روحی برای اولین بار نیست قبل از استفاده از ظروف مسی ابتدا داخل ظرف آب بریزید و سبزیجات سبز را اضافه کرده و بجوشانید سپس آن را شسته و خشک کنید.

اصول استفاده از ظروف مسی

برای اینکه غذا به کف قابلمه یا ماهیتابه مسی نچسبد و بدنه ظرف را خراب نکند ابتدا داخل آن روغن یا آب بریزید و سپس بر روی شعله قرار دهید.

و برای شستشو ظرف را با سیم ظرفشویی یا اسکاج زبر نشویید و در ماشین ظرفشویی قرار ندهید داخل ظرف آب بریزید و بعد از نیم ساعت با اسکاج نرم بشویید.

برای اینکه کف ظرف مسی آسیبی نبیند در هنگام آشپزی از کفگیر و ملاقه چوبی بجای فلزی استفاده کنید.
بعد از پخت غذا مخصصوصا غذاهای ترش غذا را از ظرف خارج نمایید و داخل قابلمه مسی نگهداری نکنید.

آیا طرز پخت برنج در قابلمه مسی را می دانید؟

استفاده از ظروف مسی در بارداری بلامانع است.

همچنین در هنگام طبخ غذا از قاشق‌های چوبی و پلاستیک استفاده شود چراکه قاشق‌های فلزی ممکن است به لعاب ظرف آسیب برساند یا خش بردارد. ظرف داغ را بلافاصله داخل آب سرد یا فریزر نباید قرار داد. ابتدا باید ظروف به تدریج خنک شود و سپس به آهستگی شسته تا لایه قلع‌اندود از بین نرود.

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *